Adventi jótékonysági adomány gyűjtés beszámolója

2018.01.17

2017. novemberében hirdettük meg a Tudatos Ifjúságért Alapítvánnyal, és a Nyéki Örömtánc Néptánccsoporttal közösen az adventi jótékonysági táncházunkat illetve játék és ruhagyűjtésünket.

Ahogy korábban már írtuk december 10.-én tartottuk meg a táncházat és kézműves foglalkozást a kápolnásnyéki régi katolikus iskola épületében. 

Majd utána következett a további adományok gyűjtése. Sok-sok ruha és játékadományt kaptunk, melyeket ezuttal is köszönünk!

Kis csapatunk december közepén elindult, hogy a táncház adományából befolyt összeget tartós élelmiszerre váltsa be. Ezáltál 13 kis csomagot tudtunk elkészíteni a rászoruló családok részére.Ezeket a tartós élelmiszer csomagokat és a legkisebbek számára játékokat személyesen vittük házhoz december 22.-én a családoknak. Nagy örömünkre szolgált ennyi mosolygós arcot látnunk karácsony elött pár nappal.

Ugyanezen a napon osztottuk ki a ruha osztásra a meghívókat. Január 5.-én szintén a kápolnásnyéki katolikus iskola régi épületében került erre sor. 

Ezuton szeretnénk mégegyszer köszönetet mondani társszervezőnknek a Tudatos Ifjúságért Alapítványnak, a Nyéki Örömtánc Néptánccsoportnak, egyesületünk EVS önkénteseinek Can, Ayşegül, Emese akik szabadidejükben is segítettek, a táncház díjmentes levezetéséért Enikő Bodó-Bán-nak, a Levelünye-nek, az EMMI munkatársaknak az adományokat, a Katolikus egyháznak a terembiztosítását és nem utolsósorban mindenkinek akiktől a rengeteg ruha,játék adomány beérkezett hozzánk.

Reméljük, hogy a jövőben is lehetőségünk nyílik segíteni, adományokat kiosztani!